(SPORT)DIËTISTENPRAKTIJK RUTH

ENERGIEK GROEI-TRAJECT

Online groepscoaching waarbij je een gezonde, fitte levensstijl krijgt met meer zelfvertrouwen en zelfliefde

Wil jij ...

 • genieten van eten zonder schuldgevoel?
 • jezelf eindelijk graag zien in de spiegel met meer zelfliefde en zelfzorg?
 • op restaurant gaan zonder schrik om te verdikken?
 • met een korte short durven rondlopen vol zelfvertrouwen?
 • een fitte en energieke levensstijl krijgen die bij je past zonder de zoveelste dieetpoging?
 • bewegen en sporten op een toegankelijke en makkelijke manier zonder obsessie?
 • kleding dragen waarin jij je goed voelt met zelfvertrouwen?
 • een gezonde relatie met voeding dat voor altijd vol te houden is?

Dan staat dit traject op jouw lijf geschreven! Momenteel is ronde 3 aan het knallen. Wil jij op de hoogte gebracht worden als er een volgende ronde start? Zet je vrijblijvend op de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht als er een nieuwe ronde start. 

Wat kan je verwachten?

Het online energiek groei-traject duurt 4 maanden en is in een kleine, hechte groep met like minded people (4 – 10 deelnemers).

De live groepscoaching gaat over voeding, beweging en mindset, zodat jij een gezonde, fitte balans krijgt en je beter in je vel voelt.  Want met enkel klassiek voedingsadvies kom je er echt niet! 

De live (online) sessies worden opgenomen, dus geen nood als je er niet altijd bij kan zijn.

De derde ronde is in oktober 2022 gestart. Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden als er een vierde ronde start? Zet je alvast vrijblijvend op de wachtlijst. 

eetstoornissen, traject, groepscoaching, positieve mindset, gezond leven, energiek zijn, diëtisten, mindset coaches, zonder diëten, gezonde balans
L.
L.
Uit Turnhout
Read More
Ik raad dit traject zeker aan. Ik vond het heel fijn om een kleine en gesloten community te hebben waar je bij iedereen je ei bij kwijt kan. Ik vond nog wel dat slaap een belangrijke pijler was die er niet aan bod was gekomen maar voor de rest was het heel erg uitgebreid en kwamen bijna alle groei pijlers zeker en vast aan bod. Ik heb geleerd dat ik meer tijd mag investeren in mijzelf en dat ik mijzelf meer op de eerste plaats mag gaan zetten. Ik ben gegroeid als persoon vooral op vlak van voeding, Ik ben er heel hard mee aan de slag gegaan, De coaches zijn top. Ik kreeg altijd super veel zin na zo'n live om er terug in te springen. Het enthousiasme spat ook van zowel Ruth als Jelena af. Ze zijn gewoon gemaakt voor deze job.
E.
E.
Uit Kleine-Brogel
Read More
Ik heb veel geleerd uit EGT. Door de begeleiding van Ruth en Jelena ben ik gegroeid als persoon, ik ben minder streng voor mezelf en zorg beter voor mezelf. Door de goede opdrachten heb ik de tips en kennis ook kunnen toepassen in mijn dagelijks leven. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan met het traject! Als je wilt werken aan je relatie met voeding en beweging en wilt groeien als persoon met de focus op meer zelfliefde, zou ik EGT zeker aanbevelen.
Previous
Next

Concreet krijg je:

 • 6 keer 1,5u live online coaching (inclusief opname) over voeding, beweging en mindset met topics zoals eetbuien, emo-eten, intuïtief eten, effectief bewegen, positieve mindset, perfectionisme, motivatie & eetgedrag …
 • 6 keer praktische opdrachten met persoonlijke feedback
 • 4 maanden motiverende tips & tricks met 24/7 support!
 • maandelijkse live bootcamps (inclusief opname)
 • sterke community: 1 hechte groep like-minded people voor het leven 
 • 2 professionals (Jelena & Ruth)
 • Welkomstbrochure
Voedingsadvies, bewegen is gezond, energiek leven, duurzame gedragsverandering, gezond afslanken, vermageren, bewegingsadvies, mindset, eetstoornissen, sportvoeding
 • + Waardevolle bonussen t.w.v. €225!
  • e-book ‘Gezond & Energiek: lunch en mealprepping’ t.w.v. €17 
  • Build YOUR Body: online training waarin je de expert wordt in het bouwen van jouw gezond en energiek lichaam ZONDER diëten met allerlei praktische voedingstips & tricks t.w.v. €179 
  • groeiboek om jouw dromen waar te maken t.w.v. €29

Hiervoor betaal je maar €489
of in 4 schijven:  €125 per maand om voor altijd een gezonde & fitte levensstijl te hebben!

Wil je nog meer waarde en hulp om een gezonde, fitte balans te krijgen voor altijd?

Kies dan het traject met extra persoonlijke begeleiding.
Voor maar €210 extra krijg je:
 • Al het bovenstaande, inclusief bonussen! 
 • Persoonlijk beweegadvies door diëtiste en functional trainer Jelena (45 minuten)
 • 2 x persoonlijk voedings- en mindsetadvies door (sport)diëtiste, mindset coach en ervaringsdeskundige Ruth (2 x 45 minuten)

Hiervoor betaal je maar €699
of in 4 schijven:  €179 per maand voor persoonlijk voedings-, beweeg- en mindsetadvies!

L.
L.
Uit Pelt
Read More
Ik ben een grote fan van dit traject. Ik vind het ook zeker een meerwaarde dat je ook eens hoort met welke problemen andere mensen worstelen. Ik voel me ook heel op mijn gemak bij Ruth. Ik vertrouw haar en zij wil je ook echt oprecht helpen.
L.
L.
Uit Pelt
Read More
Ik heb mijn eetbuien al veel beter onder controle. Ik probeer veel meer mindful te eten en dit helpt echt enorm bij het appreciëren van mijn eten. Ik voel me mentaal ook veel beter. Sommige zaken die jij vertelt, Ruth, blijven me echt wel bij en daar voel ik me al stukken beter door.
K.
K.
Uit Pelt
Read More
Ik zou dit traject dan ook echt aanbevelen aan iedereen die zich in het algemeen gewoon goed wilt voelen zonder ergens een schuldgevoel over te hebben! Want juiste voeding, beweging en mindset zijn toch de tools die je kunnen helpen naar een schuldvrij en gelukkig leven.
Previous
Next
Ruth Vanderheyden, mindset coach, gezonde levensstijl, fit worden, online coaching

ALS IK HET KAN, KAN JIJ HET OOK.

Ik heb een lange tijd me niet goed in mijn vel gevoeld, was enorm onzeker en heb een ongezonde en obsessieve relatie met voeding en beweging gehad. 

Ik weet hoe het is om maaltijden over te slaan, feestjes te weigeren, extra te bewegen om kilocalorieën te verbranden en alles bij te houden in een voedingsapp, … Ik heb van alles geprobeerd, omdat ik dacht dat ik me daardoor beter zou gaan voelen en de verschrikkelijke stemmetjes in mijn hoofd eindelijk zouden stoppen met roepen… Mezelf wegcijferen en niet meer voor mijn mening opkomen, was hier een vastgeroest onderdeel van.

Uiteindelijk heb ik ondervonden dat dit mij niet gelukkig maakte.

Ik heb een manier gevonden om een fitte, gezonde levensstijl te creëren, waarbij ik ook meer van mezelf leerde houden en meer zelfvertrouwen kreeg.

Door middel van deze ervaring en kennis als professional (sportdiëtiste gespecialiseerd in eetstoornissen) geniet ik terug van eten zonder schuldgevoel, zie ik mezelf graag in de spiegel en sport ik terug met plezier. Ik zie mezelf nu graag, zorg beter voor mezelf en ga zelfs wekelijks op restaurant zonder op voorhand de menukaart ‘uit te pluizen’ voor de gezondste optie. 🤩

Heb jij al talloze diëten geprobeerd en sta je op het punt je weer te laten misleiden door de dieetcultuur? Die eeuwige strijd met diëten, compenseren, bijkomen, weer afvallen, uit zich in weinig zelfvertrouwen. Je denkt eindelijk de oplossing gevonden te hebben, maar helaas … Maak komaf met die stemmetjes in je hoofd en leer eindelijk vertrouwen op je eigen lichaam! Ik leer jou om weer naar je eigen lichaam te luisteren én te genieten van lekker eten zonder schuldgevoelens. Om anders naar jezelf en je leefstijl te kijken.
sportcoach, jelena dekens, dietistepelt, leopoldsburg, functional trainer, overpelt, pelt, bewegingsadvies, workouts, sportsessies, home-workouts, personal trainer

ALS PERSONAL TRAINER LEER IK JOU EFFICIENT EN MET PLEZIER BEWEGEN.

Daarnaast sport ik graag in mijn vrije tijd en dat breng ik met veel passie over aan anderen. Ik zie zoveel vrouwen die wel willen sporten, maar niet weten waar te beginnen. Die de stap niet durven zetten om naar een groepsles, het zwembad of de fitness te gaan. Die zich oncomfortabel voelen in sportkleding.  Jij bent niet de enige die met deze onzekerheden worstelt! In de hechte community van EGT leer je op een leuke manier samen sporten.  
 

Ik ben coach in het Energiek Groei Traject om jou te leren dat je kan bewegen wanneer jij daar zin in hebt, dat jij je niet uren in het zweet moet werken voor dat perfecte lichaam en dat jij vol zelfvertrouwen kan sporten. Als personal trainer leer ik jou efficiënt
én met plezier bewegen en/of sporten. Bewegen is een manier om te ontspannen en moet leuk zijn. S
porten mag geen straf zijn, omdat jij je eigen lichaam niet graag ziet.

Dit traject is NIET voor jou als je ...

 • levenslang kilocalorieën wilt tellen
 • die dieet-stemmetjes in je hoofd leuk vindt
 • levenslang voedingsschema’s wilt volgen of alles wilt bijhouden in een app
 • je schuldig wilt blijven voelen over dat ene ijsje, frietkot bezoekje of zakje chips
 • niet aan een positieve mindset wilt werken
 • niet van jezelf wilt leren houden en jezelf niet graag wilt zien 
 • niet meer zelfvertrouwen wilt