(SPORT)DIËTISTENPRAKTIJK RUTH

Begeleiding bij eetstoornissen of haperend eetgedrag

 

Als diëtiste help ik (Ruth) je meer inzicht te krijgen in de relatie tussen eten, je gevoelens en gedrag. Hierbij horen ook het eetgedrag, structuur, frequentie en denkpatronen … Voeding is maar een onderdeel van een gezond & energiek leven, daarom wordt er tijdens de sessies ook gewerkt aan het ontwikkelen van een positieve mindset en gaan we op zoek naar jouw sterktes om die saboterende gedachten te verminderen door middel van zeer persoonlijke en praktijkgerichte tips en tricks

Bij de begeleiding van eetstoornissen raad ik zeker een multidisciplinaire aanpak aan.  Doordat ieder zijn expertise heeft, kan je beter geholpen worden. 

De begeleiding van eetstoornissen of haperend eetgedrag krijgt voorrang op anderen en hiervoor heeft Ruth extra mogelijkheden. Vind je niet direct een mogelijk moment via de online afsprakenagenda? Neem dan zeker contact op via het contactformulier"Sta terug in je eigen kracht"

Tijdens het eerste gesprek (+/-60 minuten) zal ik (Ruth) voornamelijk naar je luisteren om je beter te leren kennen en jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. 

 Jij hebt de regie, jij bepaalt het tempo. Ieder stapje telt. Ik ben er om je tijdens de rit naar herstel te adviseren, te steunen en te helpen.

Iedereen is verschillend, daarom is een persoonlijke aanpak zeer belangrijk en wordt de manier van werken aangepast aan het individu voor me. Tijdens het tweede gesprek (+/45 minuten) wordt er samen bekeken hoe de begeleiding verder zal verlopen.

 

Ben je ouder dan 16 jaar? Dan verlopen de gesprekken zonder ouders. Indien nodig of gewenst kan de ouder (of partner) bij een deel van de sessies aanwezig zijn.  

 

Omdat we erkende diëtisten zijn, heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling. Elke mutualiteit heeft hiervoor andere voorwaarden. Meer info hierover kan je navragen bij jouw mutualiteit.

 

"De rit naar herstel is een zeer dappere keuze
en ik zal je hierbij helpen. "

Voor het intakegesprek (+/- 60 minuten) betaal je €70. Tijdens het tweede gesprek wordt er samen bekeken hoe de begeleiding verder zal verlopen. Voor losse sessies betaal je telkens €55. Omdat de weg naar herstel vaak een langere en intensievere rit is, kan je ook gebruik maken van specifieke trajecten. 

De begeleiding van eetstoornissen of haperend eetgedrag krijgt voorrang op anderen en hiervoor heeft Ruth extra mogelijkheden in haar agenda. Vind je niet direct een mogelijk moment via de online afsprakenagenda? Neem dan zeker contact op via het contactformulier

Omdat we erkende diëtisten zijn, heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling. Elke mutualiteit heeft hiervoor andere voorwaarden. Meer info hierover kan je navragen bij jouw mutualiteit. 

 Om jou optimaal te coachen, volg ik regelmatig bijscholingen en lezingen.