(SPORT)DIËTISTENPRAKTIJK
RUTH VANDERHEYDEN

GOLD - Nooit meer diëten - Traject

Met dit persoonlijk traject ontwikkel je een fitte, gezonde levensstijl die bij JOU past, ZONDER streng diëten en krijg je een boost in je zelfvertrouwen!

Wil jij ...

 • de fitste en energiekste versie van jezelf worden?
 • levenslang fit zijn en toch kunnen genieten van sociale gelegenheden?
 • stoppen met denken dat alles om zeep is na het eten van een chocolaatje of pak frieten?
 • jezelf eindelijk graag zien in de spiegel met boordevol zelfvertrouwen?
 • op restaurant gaan zonder schrik om te verdikken, maar echt durven kiezen waarin jij goesting hebt?
 • als drukbezette persoon meer voor jezelf zorgen en efficiënt & effectief sporten?
 • als perfectioniste loskomen van die dieetgedachten en stoppen met denken dat het jou nooit zal lukken?
 • kleding dragen waarin jij je goed voelt met zelfvertrouwen?

Dan staat dit traject ‘Nooit meer diëten’ op jouw lijf geschreven! 

Wat kan je verwachten?

De coaching duurt ongeveer 6 tot 9 maanden, zodat je voldoende tijd hebt om echt de energiekste versie van jezelf te worden én te blijven ZONDER een dieet te volgen. Door middel van een holistische aanpak krijg je niet enkel voedingstips, maar gaan we naar de kern. We bekijken het totaalplaatje, zodat je al je wensen en doelen bereikt. Op een effectieve en efficiënte manier word jij blijvend fit met daarbij een boost aan zelfvertrouwen. 

Naast voedingsadvies wordt er dus ook gefocust op het krijgen van een positieve mindset om het diëten te doorbreken, leer je houden van je lichaam (en van jezelf) en als kers op de taart leer je hoe je effectief kan sporten zonder naar de fitness te moeten. Hierdoor ontwikkel je een gezonde, fitte levensstijl die bij JOU past

Ervaringen van andere deelnemers

L.
L.
Uit Pelt
Read More
Ik ben een grote fan van dit traject. Ik voel me ook heel op mijn gemak bij Ruth. Ik vertrouw haar en zij wil je ook echt oprecht helpen.
L.
L.
Uit Pelt
Read More
Ik heb mijn eetbuien al veel beter onder controle. Ik probeer veel meer mindful te eten en dit helpt echt enorm bij het appreciëren van mijn eten. Ik voel me mentaal ook veel beter. Sommige zaken die jij vertelt, Ruth, blijven me echt wel bij en daar voel ik me al stukken beter door.
K.
K.
Uit Pelt
Read More
Ik zou dit traject dan ook echt aanbevelen aan iedereen die zich in het algemeen gewoon goed wilt voelen zonder ergens een schuldgevoel over te hebben! Want juiste voeding, beweging en mindset zijn toch de tools die je kunnen helpen naar een schuldvrij en gelukkig leven.
B.
B.
Uit Peer
Read More
Ruth en Jelena hebben een mooie cursus in elkaar gestoken. Talrijke duidelijke filmpjes met goede visuals waardoor het makkelijk te volgen is. Goed dat er steeds opdrachten bij zitten. Met onderwerpen zoals beweging, voeding en mindset kan iedereen er zeker iets van opsteken. Ik heb me vooral gefocust op die laatste twee. Emo-eten, avondsnacken, de zoektocht naar een gezondere levensstijl zijn de zaken waar ik voornamelijk in geïnteresseerd was. Daarnaast heb ik bij Ruth tijdens de persoonlijke begeleiding veel bijgeleerd en met hun kennisclips en bijhorende opdrachten uit de online cursus geloof ik erin dat ik een betere basis heb om een gezondere levensstijl te zoeken, met ruimte om te genieten. Als iemand uit mijn kennissenkring meer zou willen leren over een gezonde levensstijl, raad ik het zeker aan.
Previous
Next

Concreet krijg je:

 • 6 tot 9 maanden begeleiding om gezonde gewoontes te ontwikkelen, zodat jij jouw doelen kan bereiken
 • 8 persoonlijke coachingssessies  online of in de praktijk, te Pelt (t.w.v. €500)
 • online check-ins via mail
 • Een online leerplatform met meer dan 10 uur videomateriaal over voeding, beweging en mindset (zie verder voor de specifieke thema’s, t.w.v. €500)
 • Bijhorende opdrachten bij de online modules waarbij je persoonlijke feedback krijgt tijdens de coaching
 • 2 professionals (Jelena & Ruth) met hun eigen expertises, zodat jij echt geholpen kan worden! 
 • 8 uitgebreide lichaamsmetingen, indien je in de praktijk coaching volgt
 • Extra emailbegeleiding: blijf gemotiveerd, continue opvolging gegarandeerd gedurende het traject
 • Winkelkaartje om makkelijk voedzame keuzes te maken in de winkel
 • Effectieve home workouts voor je hele lichaam

Online leerplatform

Klik op onderstaande tabel om de uitgebreide thema’s te ontdekken. 

  Welkom!

  Persoonlijke begeleiding

 Stap voor stap

  1.1 Het begin van een nieuwe ik

 1.2 De weg naar balans – zoeker

1.3 Het gewenste gedrag bekomen

  1.4 Hoe blijf je gemotiveerd en ontwikkel je gezonde gewoontes?

  1.5 Perfectionisme

  1.6 Intuïtief eten – inleiding

  1.7 Intuïtief eten – vrede sluiten met voeding

  1.8 Intuïtief eten – honger en verzadiging

 1.9 Intuïtief eten – een positief lichaamsbeeld

  1.10 Emotioneel eten

  1.11 Eetbuien/eetdrang

  1.12 Evenwichtig eetgedrag

  1.13 Nieuw (gewenst) gedrag behouden en gezonde gewoontes behouden bij gelegenheden

  2.1 Beweging en sport: wat en hoe?

  2.2 Mindset bij sport

  2.3 Voeding bij sport: de basis

  2.4 Effectieve en efficiënte home workout video’s voor je hele lichaam

  3.1 Intro

  3.2 Quiz

  3.3 Wat is een gezond ontbijt?

 3.4 Wat is een gezonde lunch en hoe stel ik deze samen?

 3.5 Waaruit bestaat een voedzame warme maaltijd?

  3.6 Hoe voorkom ik avondsnacken

  3.7 Voedzame tussendoortjes

  3.8 Database boordevol recepten

  3.9 Hoe lees ik etiketten van voedingsmiddelen?

En nog zo veel meer!

5.1 Lunchrecepten

5.2 Wat is mealpreppen

5.3 Hoe start ik met  mealprepping?

Dit traject heeft een waarde van >1500 euro, maar je kan NU al starten

voor maar € 599.

Ook al veel pogingen ondernomen om te vermageren door koolhydraten te vermijden, niet meer te snoepen of intermittent fasting te proberen? Waarbij je na enkele dagen/weken uiteindelijk stopt, super veel goesting krijgt in allerlei lekkers en terug bij af bent? Met als gevolg dat je misschien wel een nieuwe poging op maandag wilt doen in de hoop dat je het dit keer wel volhoudt? 

Bekijk dan zeker het filmpje hiernaast. Deze video is één van de eerste video’s uit het traject,  waarbij we uitleggen waarom een dieet niet de oplossing is om je doelen te bereiken. Je leert ons ook direct kennen. Veel kijkplezier!  

Ben jij klaar om een gezonde, fitte levensstijl te krijgen die bij JOU past zonder dieet? 

  • met zelfvertrouwen 
  • met jezelf graag te zien in de spiegel
  • met plaats om te genieten van sociale gelegenheden zonder schuldgevoel
  • met 2 experten die je persoonlijk begeleiden naar jouw doelen

Dan is dit traject met persoonlijke begeleiding in combinatie met handige videomodules echt iets voor jou!

nooit meer diëten, no diet, geen dieet, stoppen met diëten, traject, individuele coaching, dietiste, Pelt , positieve mindset
DSC_7232

Reviews

review, nooit meer diëten, stoppen met diëten, leren loslaten, fitste versie van jezelf, fit en strak worden, voedingsadvies

Meest gestelde vragen

Omdat je individueel begeleid wordt, kan je op elk moment starten.  Via het aanmeldingsformulier van de praktijk kan je makkelijk inschrijven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de intake in te plannen. Je kan dit traject zowel online als in de praktijk in Pelt volgen.  

Afhankelijk van jouw voorkeur van coachingsmomenten en de mogelijkheden van de coach wordt er gekeken of je bij Ruth of bij Jelena kan opstarten. Tijdens het eerste gesprek worden dan alvast enkele afspraken vastgelegd, zodat consequente en goede opvolging gegarandeerd kan worden. 

In dit traject leer je niet enkel bij over gezonde voeding, maar ook over mindset en beweging. Drie peilers die belangrijk zijn in een dieetvrij levenIn tegenstelling tot andere trajecten ligt bij dit traject niet de hoofdfocus op vermageren, maar wel om een ijzersterke mindset en een gezonde relatie met voeding, beweging én je zelfbeeld te ontwikkelen. 

Naast de online modules, word je begeleid door 2 experten (Jelena & Ruth) voor advies, praktische tips, motivatie, steun … Je krijgt dus de kans om vragen te stellen over de modules tijdens de coaching. Deze twee vullen elkaar mooi aan, waardoor jij een optimaal resultaat uit dit traject haalt.

In dit traject wordt er veel belang gehecht aan het ontwikkelen van gezonde gewoonten én een anti-dieetmindset op lange termijn. Je zal na dit traject dus niet hervallen en opnieuw de zoveelste dieetpoging ondergaan.

Laten we de vraag anders stellen: ‘Hoelang ben je al op dieet? Of hoeveel jaren heb je al verschillende diëten geprobeerd?’. Hoe langer je op dieet bent (geweest), hoe meer tijd het vraagt om effectief een fitte, gezonde levensstijl te ontwikkelen waarbij je jezelf niet meer laat misleiden door de dieetcultuur. Het traject duurt daarom ongeveer 9 maanden, zodat we samen jouw valkuilen kunnen aanpakken en daarbij jouw doelen bereiken. 

Het traject is meer dan 1500 euro waard, maar omdat we willen dat zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van dit traject, kan je voor maar € 599 opstarten. Je kan in 2 schijven betalen. Tijdens de eerste afspraak betaal je dan € 364 en de 3de afspraak betaal je € 240 euro (5 euro extra door administratiekosten). 

 

Het traject duurt ongeveer 9 maanden. De 8 persoonlijke afspraken dienen binnen dit termijn gepland te worden. Je krijgt wel minimaal 1 jaar toegang tot het online leerplatform, zodat je voldoende tijd hebt om ook de opdrachten te integreren in je huidige levensstijl. 

Zeker! De persoonlijke coaching (8 afspraken) kan ook online plaatsvinden. Online heeft zelfs verschillende voordelen: geen (verre) verplaatsingen, geen babysit zoeken, begeleid worden in een comfy jogging …

De modules worden over de het traject van 9 maanden verspreid, waardoor je echt de tijd hebt om elke module rustig te bekijken en te integreren in je huidige levensstijl. De gemiddelde kijktijd per maand is 1 uur, waarbij je persoonlijke opdrachten maakt die uitgebreid gebruikt worden tijdens de persoonlijke coachingssessies.  

Niet veel! Enkel een laptop, computer of tablet om de video’s op het online leerplatform te bekijken. Tijdens de persoonlijke sessies zijn pen en papier handig om ons persoonlijk advies over voeding, beweging en mindset te noteren.

Zeker, er wordt rekening gehouden met jouw agenda en tijdens de eerste afspraak worden meerdere vervolgafspraken ingepland, zodat regelmatige coaching gegarandeerd kan worden. 

Bij verschillende mutualiteiten is er de mogelijkheid tot terugbetaling voor een gedeelte van het traject. Vraag meer info aan je mutualiteit. 

Ook een factuur opmaken is mogelijk. Vraag hiernaar tijdens het eerste gesprek met je coach. 

Nog meer fantastische ervaringen met dit traject

L.
L.
Uit Turnhout
Read More
Ik raad dit traject zeker aan. Ik vond nog wel dat slaap een belangrijke pijler was die er niet aan bod was gekomen maar voor de rest was het heel erg uitgebreid en kwamen bijna alle groei pijlers zeker en vast aan bod. Ik heb geleerd dat ik meer tijd mag investeren in mijzelf en dat ik mijzelf meer op de eerste plaats mag gaan zetten. Ik ben gegroeid als persoon vooral op vlak van voeding, Ik ben er heel hard mee aan de slag gegaan, De coaches zijn top. Ik kreeg altijd super veel zin na een persoonlijke sessie om er terug in te springen. Het enthousiasme spat ook van zowel Ruth als Jelena af. Ze zijn gewoon gemaakt voor deze job.
E.
E.
Uit Kleine-Brogel
Read More
Ik heb veel geleerd met dit traject. Door de begeleiding van Ruth en Jelena ben ik gegroeid als persoon, ik ben minder streng voor mezelf en zorg beter voor mezelf. Door de goede opdrachten heb ik de tips en kennis ook kunnen toepassen in mijn dagelijks leven. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan met het traject! Als je wilt werken aan je relatie met voeding en beweging en wilt groeien als persoon met de focus op meer zelfliefde, zou ik dit traject zeker aanbevelen.
Previous
Next

Wie zijn de coaches?

Ruth Vanderheyden, mindset coach, gezonde levensstijl, fit worden, online coaching

ALS IK HET KAN, KAN JIJ HET OOK.
Ruth - sportdiëtiste, mindsetcoach en eetstoornisexperte

Ik heb een lange tijd me niet goed in mijn vel gevoeld, was enorm onzeker en heb een ongezonde en obsessieve relatie met voeding en beweging gehad. 

Ik weet hoe het is om maaltijden over te slaan, feestjes te weigeren, extra te bewegen om kilocalorieën te verbranden en alles bij te houden in een voedingsapp, … Ik heb van alles geprobeerd, omdat ik dacht dat ik me daardoor beter zou gaan voelen en de verschrikkelijke stemmetjes in mijn hoofd eindelijk zouden stoppen met roepen… Mezelf wegcijferen en niet meer voor mijn mening opkomen, was hier een vastgeroest onderdeel van.

Uiteindelijk heb ik ondervonden dat dit mij niet gelukkig maakte.

Ik heb een manier gevonden om een fitte, gezonde levensstijl te creëren, waarbij ik ook meer van mezelf leerde houden en meer zelfvertrouwen kreeg.

Door middel van deze ervaring en kennis als professional (sportdiëtiste gespecialiseerd in eetstoornissen) geniet ik terug van eten zonder schuldgevoel, zie ik mezelf graag in de spiegel en sport ik terug met plezier. Ik zie mezelf nu graag, zorg beter voor mezelf en ga zelfs wekelijks op restaurant zonder op voorhand de menukaart ‘uit te pluizen’ voor de gezondste optie.🤩

Liefs, Ruth

Heb jij al talloze diëten geprobeerd en sta je op het punt je weer te laten misleiden door de dieetcultuur? Die eeuwige strijd met diëten, compenseren, bijkomen, weer afvallen, uit zich in weinig zelfvertrouwen. Je denkt eindelijk de oplossing gevonden te hebben, maar helaas … Maak komaf met die stemmetjes in je hoofd en leer eindelijk vertrouwen op je eigen lichaam! Ik leer jou om weer naar je eigen lichaam te luisteren én te genieten van lekker eten zonder schuldgevoelens. Om anders naar jezelf en je leefstijl te kijken.
sportcoach, jelena dekens, dietistepelt, leopoldsburg, functional trainer, overpelt, pelt, bewegingsadvies, workouts, sportsessies, home-workouts, personal trainer

ALS PERSONAL TRAINER LEER IK JOU EFFICIENT EN MET PLEZIER BEWEGEN
Jelena - diëtiste en personal trainer

Daarnaast sport ik graag in mijn vrije tijd en dat breng ik met veel passie over aan anderen. Ik zie zoveel vrouwen die wel willen sporten, maar niet weten waar te beginnen. Die de stap niet durven zetten om naar een groepsles, het zwembad of de fitness te gaan. Die zich oncomfortabel voelen in sportkleding.  Jij bent niet de enige die met deze onzekerheden worstelt! Via dit traject leer je op een leuke manier samen sporten.  
 

Ik wil jou leren dat je kan bewegen wanneer jij daar zin in hebt, dat jij je niet uren in het zweet moet werken voor dat perfecte lichaam en dat jij vol zelfvertrouwen kan sporten. Als personal trainer leer ik jou efficiënt
én met plezier bewegen en/of sporten. Bewegen is een manier om te ontspannen en moet leuk zijn.
Sporten mag geen straf zijn, omdat jij je eigen lichaam niet graag ziet.

Liefs,  Jelena

Dit traject is NIET voor jou als je ...

 • levenslang kilocalorieën wilt tellen
 • die dieet-stemmetjes in je hoofd leuk vindt
 • levenslang voedingsschema’s wilt volgen of alles wilt bijhouden in een app
 • je schuldig wilt blijven voelen over dat ene ijsje, frietkot bezoekje of zakje chips
 • niet aan een positieve mindset wilt werken
 • niet van jezelf wilt leren houden en jezelf niet graag wilt zien 
 • niet meer zelfvertrouwen wilt