(SPORT)DIËTISTENPRAKTIJK RUTH

Jelena Dekens, functional trainer, diabetes, suikerziekte, plantaardig eten, beweegadvies, gezond afslanken, geen dieet, gezond eten, gezonde recepten

diëtiste & personal trainer

Hallo!

Ik ben een erkend diëtiste die net als Ruth een anti-dieetvisie heeft. Ik help jou gezond leven zonder diëten! Daarnaast ben ik diabeteseducator om mensen met diabetes te begeleiden naar een gezonde leefstijl en een goede glycemieregeling.

In mijn vrije tijd doe ik graag een stevige workout of groepsles. Naast diëtiste ben ik ook personal trainer. Want zowel voeding als beweging zijn belangrijk voor een gezond en fit lichaam. Wil jij ook starten met sporten? Ik help jou op weg met trainingsschema’s op maat voor thuis of personal training onder mijn begeleiding. De trainingen kunnen zowel online als in Leopoldsburg plaatsvinden.

 

Jelena Dekens

Ik hou van (vegetarisch) koken en maak graag foto’s van deze gerechten. Aan recepten dus geen gebrek! Ik vind het belangrijk om jou niet alleen te vertellen wat gezond is, maar ook om praktische tools mee te geven.

En nog een laatste weetje over mezelf: ik ben een echte chocolate lover. Genieten hoort bij het leven. Dat genieten van lekker eten zonder schuldgevoel wil jou graag leren.

 

Tot snel,  Jelena

 

 

sportcoach, jelena dekens, dietistepelt, leopoldsburg, functional trainer, overpelt, pelt, bewegingsadvies, workouts, sportsessies, home-workouts, personal trainer

STUDIES

Wetenschappen-wiskunde –  Kindsheid Jesu, Hasselt

Professionele Bachelor Voedings- en Dieetkunde – UCLL Leuven

Postgraduaat Diabeteseducator – UCLL Genk

Postgraduaat Functional Training – Odisee

Van MOETiveren naar MOTIVeren – Dana Cools

Verder ben ik erkend door het RIZIV en aangesloten bij de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten.

AANBOD

VOEDINGS- EN BEWEEGADVIES

Wil jij de energiekste & fitste versie van jezelf worden ZONDER DIËTEN? Ben jij klaar met jojoën?

Maak dan een afspraak.

LICHAAMSANALYSE D.M.V. BIA-TOESTEL

Je kan kiezen tussen een 5 of 10 beurtenkaartje met een gedetailleerde bespreking van de resultaten.

SPORT-
VOEDINGSADVIES

Zowel kracht-, team- als duursporters op verschillende niveaus zijn gebaat bij aangepast (sport)voedingsadvies om de sportprestaties te verbeteren.

Eetstoornissen of haperend eetgedrag

Sta terug in je eigen kracht. Jij bent niet de eetstoornis, maar jij hebt een eetstoornis of eetprobleem. Met op maat gemaakte begeleiding krijg je meer inzicht in je relatie tussen eten, je gevoelens en het gedrag. Ruth is gespecialiseerd in deze manier van coaching.

DIEET-
ADVIES

Je kan bij ons o.a. terecht voor advies bij hoge bloeddruk, verhoogde cholesterol, diabetes, emo-eten, kinderen & jongeren met eet- of gewichtsproblemen,

WORKSHOPS & VOORDRACHTEN

We geven vooral lezingen/webinars over gezond & energiek leven, eventueel gecombineerd met laagdrempelige sportsessies. Hiernaast mag je me altijd contacteren voor andere thema’s.