(SPORT)DIËTISTENPRAKTIJK
RUTH VANDERHEYDEN

RUTH&JELENA-19

Diëtiste & personal trainer

Hallo!

Ik ben een erkend diëtiste die net als Ruth een anti-dieetvisie heeft. Ik help jou gezond leven zonder diëten! Daarnaast ben ik diabeteseducator om mensen met diabetes te begeleiden naar een gezonde leefstijl en een goede glycemieregeling.

In mijn vrije tijd doe ik graag een stevige workout of groepsles. Naast diëtiste ben ik ook personal trainer. Want zowel voeding als beweging zijn belangrijk voor een gezond en fit lichaam. Wil jij ook starten met sporten? Ik help jou op weg met trainingsschema’s op maat, home workout video’s of personal training onder mijn begeleiding (in Leopoldsburg).

 

Jelena Dekens

Ik hou van (vegetarisch) koken en maak graag foto’s van deze gerechten. Deze vind je terug op mijn Instagram. Aan recepten dus geen gebrek! Ik vind het belangrijk om jou niet alleen te vertellen wat gezond is, maar ook om praktische tools mee te geven.

En nog een laatste weetje over mezelf: ik ben een echte chocolate lover. Genieten hoort bij het leven. Dat genieten van lekker eten zonder schuldgevoel wil jou graag leren.

Tot snel,  Jelena

jelena@dietistepelt.be

 

 

STUDIES

Wetenschappen-wiskunde –  Kindsheid Jesu, Hasselt
Professionele Bachelor Voedings- en Dieetkunde – UCLL Leuven
Postgraduaat Diabeteseducator – UCLL Genk
Postgraduaat Functional Training – Odisee Hogeschool & Functional Training Academy
Intuïtief Eten Fundamentals – Centrum voor Intuïtief Eten
Intuïtief Eten & ACT – Centrum voor Intuïtief Eten
Van MOETiveren naar MOTIVeren – Dana Cools
Verder ben ik erkend door het RIZIV en aangesloten bij de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten.

AANBOD

VOEDINGS- EN BEWEEGADVIES

Wil jij de energiekste & fitste versie van jezelf worden ZONDER DIËTEN? Ben jij klaar met jojoën?

Meld je dan aan voor persoonlijke begeleiding.

LICHAAMSANALYSE D.M.V. BIA-TOESTEL

Je kan kiezen tussen een 5 of 10 beurtenkaartje met een gedetailleerde bespreking van de resultaten.

SPORT-
VOEDINGSADVIES

Zowel kracht-, team- als duursporters op verschillende niveaus zijn gebaat bij aangepast (sport)voedingsadvies om de sportprestaties te verbeteren.

Eetstoornissen of haperend eetgedrag

Sta terug in je eigen kracht. Jij bent niet de eetstoornis, maar jij hebt een eetstoornis of eetprobleem. Met op maat gemaakte begeleiding krijg je meer inzicht in je relatie tussen eten, je gevoelens en het gedrag. Ruth is gespecialiseerd in deze manier van coaching.

DIEET-
ADVIES

Je kan bij ons o.a. terecht voor advies bij hoge bloeddruk, verhoogde cholesterol, diabetes, emo-eten, kinderen & jongeren met eet- of gewichtsproblemen,

WORKSHOPS & VOORDRACHTEN

We geven vooral lezingen/webinars over gezond & energiek leven, eventueel gecombineerd met laagdrempelige sportsessies. Hiernaast mag je ons altijd contacteren voor andere thema’s.