(SPORT)DIËTISTENPRAKTIJK
RUTH VANDERHEYDEN

Al werkend genieten van de zomer

Ken je dat gevoel? Terwijl jij de dagen aftelt tot het weekend, gaan al je collega’s een voor een op vakantie. Overal om je heen zie je vakantiefoto’s terwijl jij alles draaiende houdt. Vraag jij je dan wel eens af hoe je de zomer doorkomt en er toch van kan genieten? 🌞

Lees dan zeker verder, want in deze mail geven wij jou tips over hoe je de zomer al werkend kan genieten.

7 tips hoe je werken en genieten kan combineren

 

Geniet van de rust

Bekijk het langs de positieve kant. De zomer is een heerlijke periode om je to-do lijst af te werken. Minder collega’s die je afleiden, minder telefoontjes. Eindelijk tijd voor de klusjes die het hele jaar zijn blijven liggen. Daardoor kan je misschien ook een dag wat eerder naar huis of een verlengd weekendje nemen. Win win!

Trakteer op ijsjes

Is het buiten lekker warm weer en ben je met een aantal collega’s aan het puffen op kantoor? Trakteer dan eens op een ijsje voor jou en je collega’s. Dat geeft een heerlijk zomers gevoel. Maar huh, ijsjes? Dat is toch niet gezond? Nee, dat klopt, maar het gaat allemaal om balans. En in de zomer hoort daar naar onze mening zeker ook een ijsje bij. Genieten is (zoals altijd) de boodschap!

Vind je het moeilijk om te genieten? Bekijk dan zeker onderstaande video. Dit is een van de eerste filmpjes van ons gloednieuwe traject ‘nooit meer diëten’. Hierin leggen we uit waarom diëten echt NIET werken. Nieuwsgierig naar meer? om het volledige traject te bekijken.

 

Deel je werktijden anders in

Wordt het een zomerse dag? Begin, indien mogelijk, vroeger met werken zodat je na het werk nog lekker kunt genieten van het mooie weer.

Organiseer een zomerse wandeling tijdens de pauze

Is het mooi weer en wil je toch ook een beetje in beweging blijven? Organiseer dan een ontspannende wandeling tijdens de pauze. Hierdoor kan je genieten van het zonnetje, ben je in beweging en kan je gezellig bijbabbelen met je collega’s. Win win win!

Vrijdagmiddagborrel

Oké, er zijn misschien veel collega’s op vakantie, maar je bent vast niet helemaal alleen op het werk. Organiseer een gezellig borrel met de overgebleven collega’s. Dit kan op kantoor, bij iemand thuis of misschien zelfs in een stadje in de buurt. Wil je het graag gezond houden? Kies dan voor gezonde snacks zoals rauwkost, volkoren crackers, fruit…. Combineer dit dan met een alcoholvrij en suikerarm drankje.

Wil je meer inspiratie voor zomerse drankjes? Lees dan zeker deze blog.

Vitamine D tanken

Heb je het iets minder druk? Maak daar dan gebruik van! Ga lekker naar buiten, geniet van het zonnetje en krijg meteen een vitamine D boost. Of misschien kan jij wel thuis werken met je voetjes in een badje, heerlijk. Wees creatief en maak er al werkend, toch een ontspannende zomer van.

Meal preppen

Heb jij het juist heel druk op het werk en wil je toch gezond eten deze zomer? Probeer dan zeker eens te meal preppen! Hierdoor kan je makkelijk, snel en gezond eten en sta je niet iedere dag in de keuken. Wil je graag starten met meal prepping, maar weet je niet waar te beginnen? In ons gloednieuwe traject leer je alle skills. om alle info te bekijken.

Ben jij klaar om deze zomer een fitte levensstijl te krijgen die bij jou past, zonder te diëten?

  • met meer zelfvertrouwen
  • met jezelf graag te zien in de spiegel
  • met plaats om te genieten van sociale gelegenheden zonder schuldgevoel
  • met 2 experten die je persoonlijk begeleiden naar jouw doelen

Dan is ons gloednieuwe traject met persoonlijke begeleiding in combinatie met handige videomodules echt iets voor jou!

Als je van die verdomde schuldgevoelens af wil en wil leren genieten van zowel voedzame als minder voedzame producten ben je bij ons aan het juiste adres! Met het krijg je een fitte, gezonde levensstijl zonder dat je een dieet moet volgen, waarbij er plaats is om te genieten.

Bekijk hier ons aanbod voor individuele begeleiding om te ontdekken waarmee we je kunnen helpen.