(SPORT)DIËTISTENPRAKTIJK
RUTH VANDERHEYDEN

Wie is Jelena? Even voorstellen!

jelena diëtiste personal trainer diabeteseducator pelt leopoldsburg

Hey!

Ik ben Jelena, erkend diëtiste & personal trainer met net als Ruth een anti-dieetvisie. Ik help jou gezond leven zónder diëten! Mijn specialisatie is diabetes. Ik volgde het postgraduaat Diabeteseducator zodat ik diabetespatiënten nog beter kan coachen. Maar ook niet-diabetespatiënten zijn welkom bij mij hoor 😉.

Ik zie zoveel mensen die gezonder willen leven, willen afvallen, energieker willen zijn… Ze hebben meestal al van alles geprobeerd van strenge diëten tot detoxkuren en overmatig sporten. Resultaat? Eventjes, maar niet blijvend. Diëten helpen je NIET op lange termijn. Gewoon gezond is goed genoeg, dat is mijn visie waarmee ik jou wil helpen. In de praktijk werk ik samen met jou aan een gezonde leefstijl, zonder restricties. Zo kan jij op lange termijn gezonder leven én genieten. Ik focus niet alleen op voeding, maar ook op beweging en mindset.

Pssst, nog een weetje over mij: Ik ben een echte chocolate lover! Genieten hoort bij het leven, dus ik leer ook jou genieten van lekker eten zonder schuldgevoel.

Naast voedingsadvies geef ik ook personal training. Ik heb een personal training studio gelegen in Leopoldsburg. Ik werk met het principe van Functional Training. Dit houdt in dat je zowel werkt aan kracht, conditie, stabiliteit, mobiliteit, evenwicht en coördinatie. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een fit lichaam! Je krijgt oefeningen op maat zodat jij jouw doelen bereikt. Je leert bovendien ook sporten op een leuke én effectieve manier. Ik sport zelf super graag en dat breng ik met veel plezier en passie over aan mijn klanten. In mijn vrije tijd doe ik aan CrossFit,  doe ik een home-workout of ga ik wandelen. Als je op een laagdrempelige manier wil sporten, dan help ik je graag met een workout-schema voor thuis.

Tot slot geef ik samen met mijn collega Ruth workshops en groepstrajecten. Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen van de derde ronde van het Energiek Groei-Traject 2022. Een online groepscoaching waarbij je een gezonde, fitte levensstijl krijgt met meer zelfvertrouwen en zelfliefde. Hierin geef ik beweegadvies, bootcamps en leer ik hoe je een Intuïtieve Eter wordt.

Wil je bij mij langskomen in de praktijk of een online afspraak boeken? Bekijk hier ons aanbod, meld je aan en we nemen contact met je op. 

 

Tot snel!

Jelena